PC

Metal Gear Solid 3 Remake izlazi 2024. godine?

Posted on

FOTO: Konami

Juče smo izvestili da je Metal Gear Solid 3 Remake navodno u razvoju u Konamiju, sa planovima da njegovo otkrivanje bude prikazano na E3. Sada se isti onaj koji je otkrio te informacije vratio sa nešto više detalja o ovom naslovu koji tek treba da bude najavljen, tvrdeći da će Metal Gear Solid 3 Remake biti objavljen sledeće godine.

Insajder iz industrije Endi Robinson iz VGC-a je nedavno izjavio da će Konami, nakon godina daleko od industrije, imati veliki povratak na ovaj E3, a izdavač navodno ima više uzbudljivih projekata u radu, uključujući potpuno novu igru Castlevania i kompletan rimejk Playstation 2 klasika – Metal Gear Solid 3.

Nažalost, čini se da E3 ipak neće proći zbog toga što se mnogi izdavači i partneri povlače sa sajma. Srećom, prema Robinsonovim rečima, bez obzira na stanje E3, Konami planira da otkrije toliko željeni rimejk ovog leta, a insajder nudi malo više informacija o rimejku o kome se pričalo, rekavši:

„MGS3 rimejk je sada naslov iz 2024. godine i još uvek se priča o nekakvim ponovnim izdanjima MGS-a. E3 period je bio njihov marketinški plan, poslednje što sam čuo.

Sudeći po formulaciji, čini se da je rimejk MGS3 planiran da izađe negde ove godine i da je od tada malo pomeren. Ipak, ova vest je zaista veoma uzbudljiva, posebno pošto nije bilo zvanične reči o ovom dugo očekivanom rimejku – što znači da je predstojeća najava mogla da pokaže igru koja je još uvek u ranoj fazi razvoja.

Obzirom da bi MGS3 navodno trebalo da izađe sledeće godine, nadamo se da zvanična najava nudi mnogo više od obične zadirkivanja ili filma, ali pokazuje stvarnu igru. Nećemo dugo čekati da saznamo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version