PC

HD-2D Remake za Live A Live dolazi na PC i Playstation

Posted on

FOTO: Square Enix

Dok se Square Enix poslednjih godina mučio sa nekim od svojih 3D RPG-ova, kompanija je dominirala na klasičnom RPG frontu. Nova era HD-2D igara bila je izuzetno uspešna za Square Enix. Prošle godine smo videli jedan od prvih HD-2D rimejkova, vraćajući klasični RPG Live A Live za Nintendo Switch. Sada, ova igra konačno ide na više platformi, uključujući PC.

Live A Live će biti objavljen za Steam, PS4 i PS5 27. aprila. Još bolje, danas je na tim platformama objavljen besplatni demo i napredak koji ostvarite u demo-u će se preneti na finalnu igru.

Live A Live je prvobitno izašao 1994. za Super Nintendo i tada je bio objavljen samo u Japanu. Slično kao Octopath Traveler, ova igra se fokusira na osam zasebnih likova, od kojih svaki ima svoju jedinstvenu priču. Neke od priča su takođe smeštene u različite vremenske periode, jedna je fokusirana na praistorijska vremena, druga je smeštena u Japan iz Edo ere, druga je smeštena u doba carske Kine, poglavlje srednjeg veka, poglavlje Divljeg zapada, jedan set u savremenom vremenu i dve futurističke sage, jedna fokusirana na blisku budućnost, a druga na daleku budućnost.

Kupci koji unapred poruče na Playstation-u (sa PS Plus) ili na Steam-u dobiće popust od 20 odsto. Slično kao i Octopath Traveler 2, nema planiranog Xbox izdanja za Live A Live.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version