Nintendo Switch

Nintendo sada nudi besplatne popravke Joy-Con kontrolera

FOTO: Nintendo

Od prve godine Switch konzole na tržištu, Nintendo se suočio sa kritikama zbog dizajna svojih Joy-Cons kontrolera zbog upornih stick drift problema. Podneseno je nekoliko tužbi i Nintendo je uložio neke napore da pokuša da ublaži problem, ali on nikada nije u potpunosti rešen. Sada, Nintendo konačno nudi besplatne usluge popravke Joy-Con-a.

U Velikoj Britaniji, Evropskom ekonomskom prostoru i Švajcarskoj, Nintendo će sada nuditi besplatne usluge popravke Joy-Cona, čak i ako su vaši kontroleri van garantnog roka.

„Do daljnjeg, Nintendo vam neće naplatiti u Evropskom ekonomskom prostoru (EEA), Velikoj Britaniji i Švajcarskoj za popravku problema sa reagovanjem kontrolera, bez obzira da li je to uzrokovano kvarom ili habanjem“, navodi se iz Nintendo podrške.

Nintendo je tiho nudio besplatne Joy-Con popravke u nekim oblastima ranije, uključujući VB. Međutim, sada je to deo zvanične politike kompanije za popravke, tako da ako vaši Joy-Consi počnu da pate od problema sa driftovanjem ili prestanu da reaguju, moći ćete da ih popravite besplatno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top