Nintendo Switch

Nintendo sada nudi besplatne popravke Joy-Con kontrolera

Posted on

FOTO: Nintendo

Od prve godine Switch konzole na tržištu, Nintendo se suočio sa kritikama zbog dizajna svojih Joy-Cons kontrolera zbog upornih stick drift problema. Podneseno je nekoliko tužbi i Nintendo je uložio neke napore da pokuša da ublaži problem, ali on nikada nije u potpunosti rešen. Sada, Nintendo konačno nudi besplatne usluge popravke Joy-Con-a.

U Velikoj Britaniji, Evropskom ekonomskom prostoru i Švajcarskoj, Nintendo će sada nuditi besplatne usluge popravke Joy-Cona, čak i ako su vaši kontroleri van garantnog roka.

„Do daljnjeg, Nintendo vam neće naplatiti u Evropskom ekonomskom prostoru (EEA), Velikoj Britaniji i Švajcarskoj za popravku problema sa reagovanjem kontrolera, bez obzira da li je to uzrokovano kvarom ili habanjem“, navodi se iz Nintendo podrške.

Nintendo je tiho nudio besplatne Joy-Con popravke u nekim oblastima ranije, uključujući VB. Međutim, sada je to deo zvanične politike kompanije za popravke, tako da ako vaši Joy-Consi počnu da pate od problema sa driftovanjem ili prestanu da reaguju, moći ćete da ih popravite besplatno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version