PlayStation 4

God of War Ragnarok dobio New Game+ i dodatni sadržaj

Posted on

FOTO: Sony/Playstation

Sony Santa Monica se ponovo našao na vrhu sveta igara prošle godine sa izdanjem God of War: Ragnarok. Igra je već osvojila brojne nagrade u svom osnovnom obliku, ali najnovije ažuriranje još više poboljšava igru, dodajući dodatni sadržaj i režim New Game+.

Danas izlazi nova zakrpa za God of War: Ragnarok koja nudi režim New Game+. Ovde, igrači će imati povećano ograničenje nivoa, pristup nekim novim setovima opreme i drugim poboljšanjima, uključujući širi spektar opcija igranja odmah od početka kampanje.

Sva vaša oprema, oružje i veštine prenose se u New Game+, omogućavajući pristup moćnom arsenalu odmah od prvih minuta igre. New Game+ takođe uvodi dodatne boss karaktere za endgame.

Pored New Game+, dodat je i novi sadržaj. Postoji pet novih kompleta opreme, uključujući Zeus Armor, Ares Armor, Spartan Armor i Armor of the Black Bear, koji uključuje Kratosov ogrtač sa početka igre. Sony je takođe dodao 13 dodatnih kombinacija boja za postojeće komplete oklopa, tako da možete dodatno da prilagodite svoj izgled.

U prodavnici u igri, imaćete pristup novim poboljšanjima oklopa koje će vas učiniti moćnijim, kao i Burdens, anti-perk koji vam može pomoći da povećate težinu igre za neki dodatni izazov. Drugi veliki dodatak je proširena Niflheim Arena, tako da možete testirati svoju moć protiv teških neprijatelja, sa bilo kojim likovima pratilaca koji se bore uz vas, uključujući Atreusa, Freju, Broka, Sindri, Angrbodu, Ingrid, Thora i Thrud.

Ovo su samo neki od najvažnijih detalja iz ažuriranja. Playstation blog ima potpuni pregled novih funkcija, od kojih su mnoge vezane za New Game+, tako da ćete morati da jednom završite igru da biste dobili pristup nekim od ovih stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version