PC

Uz Persona 3 Remake, procureo i Jet Set Radio Remake

Posted on

FOTO: SEGA

Pojavili su se snimci onoga što se čini kao rimejkovi Jet Set Radio i Persona 3.

Korisnik Twittera AVtoGAMEnoYAMI je u nedelju objavio video koji prikazuje Jukari iz Persone 3 kako ispaljuje magične strele, na snimku koji izgleda detaljnije nego što to obično čini Persona 3.

Nakon toga sledi rani snimak Sonic Frontiersa, zatim kratak snimak od pet sekundi koji izgleda da prikazuje Beat from Jet Set Radio kako pleše. Video ima tekst u uglu ekrana koji glasi „snimak u razvoju“. Pomenuti snimak možete pogledati na ovom linku.

Prema AVtoGAMEnoYAMI, snimak je „sa internog sastanka SEGA Japan koji je održan 2021.

Iako bi kratki snimci poput ovog mogli biti lažni, razni sajtovi su sada istupili i izjavili da imaju informacije koje ih navode da veruju da je snimak legitiman.

Jet Set Radio je akciona avanturistička igra koja je prvobitno objavljena na Sega Dreamcast-u 2000. godine. Igra sadrži ekstremno rolanje, mehaniku grafita i označavanja, bitke sa bossevima i još mnogo toga. Igrač preuzima kontrolu nad likom po imenu Beat koji formira bandu roleraša i označava svako mesto grafitima pre nego što tajmer istekne. Takođe ima policajaca koji će vas progoniti i koje morate izbegavati. Jet Set Radio je deo serije Sega Heritage Collection i sada sadrži bujne HD vizuelne prikaze, intervjue sa developerima i neverovatne grafite koje su napravili obožavaoci. Sve u svemu, oduševljeni smo što ova igra konačno dobija Remake izdanje

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version