PlayStation 4

Jedna od najzanimljivijih Playstation igara ostaje bez podrške

FOTO: Media Molecule

Prvi put prikazan još 2013. godine, Media Molecule’s Dreams služi kao jedan od najzanimljivijih Playstation naslova u poslednje vreme. Komplet alata za kreiranje igara vođen zajednice je imao veliku podršku nakon lansiranja nakon objavljivanja Dreams početkom 2020. Nažalost, podrška će prestati kasnije ove godine.

Objavljujući iznenađenje na svom blogu, Media Molecule je rekao: „Dok nastavljamo da procenjujemo i razvijamo naše prioritete za studio i Dreams, doneli smo tešku odluku da prekinemo podršku za Dreams posle 1. septembra 2023. kako bismo preusmerili fokus na uzbudljivi novi projekat. Nastavićete da igrate, kreirate i delite Dreams sa drugima posle septembra, ali više nećemo objavljivati ažuriranja igre ili događaja kao što su DreamsCom, All Hallows’ Dreams ili Impy Awards.”

Tim je nastavio: „Iako je ovo izazovna vest, imamo još nekoliko ažuriranja na putu, uključujući dugo očekivani Tren i značajno poboljšanje animacije i naše poslednje ažuriranje režima kreiranja.“

Dreams je bila zanimljiva igra za praćenje jer je vremenom postajala samo bolja – kako zahvaljujući ažuriranjima koje je objavio Media Molecule, tako i povećanom interesovanju korisnika širom sveta za kreiranje.

Pošto Media Molecule obećava još nekoliko ažuriranja pre EOL-a igre, nadamo se da će objaviti i matičnu PS5 aplikaciju za igru, kao i toliko željenu podršku za PSVR2. Moraćemo da sačekamo i vidimo, ali biće zanimljivo posmatrati na kom kreativnom poduhvatu MM radi sledeće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top