PC

Junsko Xbox i Bethesda predstavljanje igara će trajati 2 sata

Posted on

Prošlog meseca, Microsoft je potvrdio kada će se održati njegova velika letnja izložba. Xbox Game Studios i Bethesda će ponovo zajedno izaći na scenu 11. juna da bi predstavili nove first party Xbox igre, sa dodatnom prezentacijom koja je kasnije u potpunosti fokusirana na Starfield. Sada znamo nešto više o Microsoftovim planovima.

Walking Cat, korisnik Twittera koji je stalno pronalazio curenje podataka kroz delove Windows-a, pronašao je dokaze da će Xbox Games Showcase trajati od 10:00 po pacifičkom vremenu 11. juna do 12:00, što ukazuje da će trajati dva sata.

Ovo je navodno vreme izvođenja za Starfield Direct i Xbox showcase zajedno. Na osnovu Microsoft-ovih prethodnih događaja, možemo predvideti da će glavni događaj trajati otprilike 90 minuta, a da će Starfield Direct zauzeti preostalih 30 minuta rasporeda.

Kao što je slučaj svake godine, možemo očekivati mešavinu najava novih igara i ažuriranja za ranije najavljene naslove. Microsoft obično čuva najveće najave za svoju letnju izložbu, tako da je ovde najverovatnije da ćemo videti ažuriranja za ekskluzivne verzije kao što su Awoved ili Hellblade 2.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version