PC

Half-Life: Alyx sada potpuno igriv bez VR uređaja

Posted on

FOTO: Valve

Moderi rade na tome da se Half-Life: Alyx može igrati bez VR uređaja još od kada je igra prvi put lansirana 2020. godine. Od tada je napravljen veliki napredak na ovom frontu i sada, NoVR mod vam omogućava da igrate celu igru od početka završiti.

NoVR mod za Half-Life: Alyx još nije završen, ali je upravo dobio najveće ažuriranje do sada. Sva mehanika potrebna da se igra završi od početka do kraja sada radi. Možda ćete naići na neke greške, ali one se uglavnom mogu popraviti ponovnim učitavanjem.

Nažalost, save fajlovi sa VR headseta nisu kompatibilne sa modom, a ne možete koristiti ni NoVR čuvanje sa VR uređajem. Imajući to na umu, moraćete da počnete igru iznova ako ste je već jednom završili i ako počnete da igrate sa NoVR, a zatim odlučite da uzmete headset, takođe ćete morati da počnete iznova .

Half-Life: Alyx je fantastična igra i prvi deo novog Half-Life sadržaja u više od decenije. To unapređuje priču na neke ključne načine i generalno je veoma zabavno iskustvo. Međutim, igra je dizajnirana za VR i mnogo zabave dolazi od uronjanja u svet i korišćenja kontrola pokreta. I dalje ćete moći da iskusite priču bez VR i tradicionalnih kontrola miša i tastature, ali nemojte očekivati da će to biti najbolja verzija.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version