Vesti

Redfall neće raditi u 60FPS na Xbox Series X konzoli, podrška dolazi kasnije

FOTO: Arkane

Prelaskom na Xbox Series X/S, Microsoft je dao velika obećanja o pomeranju standarda igranja na 60FPS i omogućavanju više igara od 120FPS na konzoli. Ovo se do sada uglavnom održalo, ali nažalost, jedna od njegovih velikih ekskluziva za 2023. godinu, Redfall, će nas izneveriti u ovom odeljenju.

Danas je Arkane potvrdio da će Redfall imati samo Quality režim pri lansiranju, ograničen na 4K/30FPS na Series X i 1440p/30FPS na Seriji S. Kao pucačina iz prvog lica, ovo nije idealno, jer je dodatna fluidnost od 60FPS zaista pomaže pri nišanjenju i generalno stvara daleko ugodnije iskustvo.

Dok će Redfall biti lansiran bez Performance režima, Arkane je pojasnio da radi na režimu veće brzine kadrova, koji će biti izdat negdje nakon lansiranja. Nažalost, ne postoji vremenski okvir kada očekivati ovo ažuriranje.

Redfall je takođe nedavno uhvatio neke nedostatke zbog zahteva za uvek onlajn, iako developeri takođe rade na tome da igra radi i van mreže. Poput ažuriranja režima performansi, nemamo ni vremensku liniju za igru van mreže.

Redfall izdaje za PC i Xbox Series X/S 2. maja. Biće dostupan Xbox Game Pass pretplatnicima od prvog dana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top