PlayStation 4

Playstation pokrenuo zvanični Esports kanal na Youtube platformi

Posted on

FOTO: Sony

Sony sve više ulazi u Esports poslednjih godina, a proizvođač konzola je čak otišao toliko daleko da je preuzeo EVO Championship Series – vrhunski turnir borbenih igara. Kao deo ovog ponovnog fokusiranja na Esports, Soni je sada pokrenuo zvanični Playstation Esports kanal.

Do sada koji se sastoji od samo dva video snimka, Soni predstavlja ovaj novi poduhvat govoreći “Dobro došli u svet Playstation Esports-a. Pretplatite se na intervjue sa profesionalnim igračima, savete, trikove, vodiče, naglaske i više ekskluzivnog sadržaja koji možete pronaći samo na ovom kanalu.”

Prvi pravi video na kanalu je prilično jednostavan koji vas vodi kako da uđete u PS5 turnire preko interfejsa konzole – važan prvi video.

Soni je u prošlosti bio domaćin turnira na svom glavnom Playstation YouTube kanalu. Iako je ovo bilo dobro za preglede (zahvaljujući kanalu koji ima skoro 15 miliona pretplatnika), u nekim slučajevima je začepilo feed pretplate. Premeštanjem na sopstveni kanal, nadamo se da će oni koji su zainteresovani za ove turnire imati veći pristup njima – dok oni koji nisu zainteresovani ne moraju da budu bombardovani video zapisima. Biće zanimljivo videti kako će se kanal razvijati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version