PC

Suicide Squad: Kill The Justice League pomeren za 2024. godinu

Posted on

FOTO: Rocksteady

Igra će sada biti lansirana 2. februara 2024. godine

U izjavi na Twitteru, Rocksteady je potvrdio da će igra biti odložena skoro celu godinu od planiranog datuma u ​​maju.

„Doneli smo tešku, ali neophodnu odluku da odvojimo vreme potrebno da radimo na tome da igra bude što kvalitetnije iskustvo za igrače“, navodi se.

„Hvala našoj neverovatnoj zajednici na kontinuiranoj podršci, strpljenju i razumevanju. Ima još mnogo toga da podelimo u narednim mesecima i radujemo se što ćemo vas videti u Metropolisu sledeće godine.”

Ranije ove godine, Bloombergov izvor je tvrdio da je Warner odlučio da naslov pomeri sa trenutno objavljenog datuma izlaska u maju na drugu polovinu 2023.

Nakon izveštaja, reporter Giant Bomb Džef Grab rekao je da mu je pouzdan izvor rekao da igra možda neće stići do 2024. godine.

15-minutna emisija tokom Playstation live stream-a u februaru potvrdila je da će Suicide Squad imati Battle Pass, za koju je Rocksteady tvrdio da sadrži samo kozmetičke predmete.

Internet veza će takođe biti potrebna za igranje Suicide Squad solo ili putem onlajn saradnje. „Postoji presedan da igre odbacuju taj zahtev, iako mislim da to može biti nezgodno“, prokomentarisao je Džejson Šrajer iz Blumberga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version