PC

Propala hero pucačina LawBreakers se vraća?

Posted on

LawBreakers je bio obećavajuća hero pucačina iz Boss Key Productions i Cliffa Blezinskog (poznatog po Gears of War). Objavljena još 2017. godine, igra se nažalost borila da pronađe uporište na tada zasićenom tržištu – što je dovelo do toga da je na kraju ugašena samo godinu dana kasnije. Pola decenije kasnije, LawBreakers će se možda vratiti na osnovu tizera samog Blezinskog.

Objavljujući pomalo zagonetnu poruku na Twitteru, Cliff Blezinski je rekao „Upravo sam dobio poruku od svog advokata o… prekršiocima zakona (Lawbreakers). Budite u toku.”

LawBreakers je objavio Nexon, i tako bi izgledalo kao da imaju vlasništvo nad pravima. Ako bismo malo spekulisali, moguće je da je Blezinski preuzeo prava na LawBreakers, što znači da bismo na kraju mogli videti naslednika.

Sa ovim što je rečeno, Blezinski nije objavio igru od Lawbreakersa iz 2017. (osim igre battle royale poznate kao Radical Heights koja na kraju nije bila potpuno lansirana), pa će biti zanimljivo videti šta kreator ima u rukavu.

LawBreakers naslov je imao veliki potencijal, pa bi se davanje druge šanse igri moglo pokazati kao upravo ono što joj treba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version