PC

Tango Gameworks izgleda radi na jRPG igri

Posted on

FOTO: Tango Gameworks

Prvobitno poznat po svom radu na Resident Evil 4 duhovnom nasledniku The Evil Within, Tango Gameworks je u poslednjih nekoliko godina pokazao veliku svestranost – prvo sa otvorenim svetom FPS Ghostwire: Tokyo, a zatim sa jedinstvenom ritmičkom akcionom igrom Hi-Fi Rush. Sada, prema jednoj glasini, tim radi na JRPG-u.

Ovaj izveštaj dolazi od insajdera „eXtas1s“ koji je prethodno procurio Baten Kaitos remaster i Kojiminu novu igru Overdose. Prema „eXtas1s“. Tango Gameworks trenutno radi na dva projekta istovremeno.

Za prvu igru koja se radi kaže se da je JRPG zasnovana na potpuno novoj franšizi. Još manje se zna o drugom naslovu studija koji je trenutno u razvoju – iako prema „eXtas1s“ to nije The Evil Within 3.

Od svog osnivanja 2010. godine, Tango Gameworks je bio poznat prvenstveno po svom radu na survival horor naslovima, a prve dve igre su bile The Evil Within i njen nastavak. Od tada, međutim, studio se donekle razgranao, a Ghostwire: Tokyo ima svoje strašne trenutke, ali više služi kao jeziva akciono-avanturistička igra otvorenog sveta.

Najnovija Tango igra – Hi-Fi Rush – je u međuvremenu doživela potpunu smenu od 180 stepeni za studio, pri čemu je to komični akcioni naslov iz trećeg lica zasnovan na ritmu. Sa nivoom svestranosti koji je pokazao Tango Gameworks, biće zanimljivo videti dve igre na kojima trenutno rade. Nadamo se da je jedan od njih povezan sa hororima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version