Vesti

Ghostwire: Tokyo radi dosta lošije na Xbox konzolama u poređenju sa PS5

FOTO: Tango Gameworks

Ghostwire: Tokyo radi “izuzetno lošije“ na Xbox platformama od “ne tako sjajne“ PS5 verzije, prema novom izveštaju.

Govoreći u podcastu DF Direct kompanije Digital Foundry, Oliver Mackenzie je razgovarao o svojim početnim nalazima o igri, koji će kasnije biti detaljno razloženi u celom video snimku na Digital Foundry kanalu.

„Uopšteno govoreći, radi lošije od Playstation 5 verzije, a Serija S je pomalo u haosu“, rekao je Mekenzi, „tako da je to zaista čudna situacija i nije baš ono što biste očekivali od onoga što je sada Microsoftov first party razvojni studio.”

Makenzi je detaljnije objasnio situaciju: “Ray-tracing refleksije su nešto slabijeg kvaliteta, postoje greške u poravnanju senki sa senkama praćenim zracima.

“Rezolucije su uglavnom slične, ali režim kvaliteta ima umereno nižu rezoluciju od Playstation 5, izgleda, a performanse su obično 5-10% niže od Playstation 5 [kada se poredi] ista scena.“

Što se tiče performansi Xbox Series S posebno, Mackenzie kaže da postoje dva grafička režima u seriji S – Performanse i Kvalitet – i da nijedan nema ray-tracing. Režim performansi igre takođe navodno radi na manje od 60 kadrova u sekundi.

Posle godinu dana ekskluzivnosti za Playstation 5, Ghostwire: Tokyo je stigao na Xbox konzole i Game Pass prošle nedelje zajedno sa novim velikim ažuriranjem pod nazivom Spider’s Thread.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top