PC

Najavljen 1.6 apdejt za Stardew Valley

Posted on

FOTO: ConcernedApe

Stardew Valley nije ništa drugo ako ne ogroman rad ispunjen ljubavlju, sa primarnim developerom ConcernedApe koji je neprestano ažurirao igru ogromnim karakteristikama, dodacima i promenama u poslednjih 7 godina. Uprkos tome što su najavili svoju sledeću igru (Haunted Chocolatier) pre dosta vremena, rad na Stardew Valley se nastavlja, a ažuriranje 1.6 je zvanično najavljeno.

Prelazeći na Twitter, kreator Stardew Valley, ConcernedApe, zvanično je najavio sledeće veliko ažuriranje za farmerski sim, rekavši “Biće ažuriranje Stardew 1.6. Uglavnom se radi o promenama za modere (što će učiniti lakšim i moćnijim modifikovanja). Ali postoji i novi sadržaj igre, iako mnogo manji od 1.5. Uzimam pauzu od Haunted Chocolatier da radim na ovome trenutno. Zatim nazad u HC.”

Dodavanje moćnijih alata za modovanje je velika pobeda za igru – koja već ima prilično aktivnu zajednicu moddinga. Što se tiče gore pomenutog novog sadržaja igre, ConcernedApe je ostao prilično tajanstven po tom pitanju, iako su u odgovoru jednom obožavaocu potvrdili da će ovo ažuriranje sa sobom doneti više dijaloga za likove – što je zaista dobrodošao dodatak.

Iako će ažuriranje 1.6 ponuditi manje sadržaja od 1.5, prethodno ažuriranje je bilo apsolutno ogromno, dodajući čitav novi region svetu; 10 novih neprijatelja; skoro desetak novih funkcija farmi; novu odeću; više opcija za hranu; nove predmeti u potrazi; novo oružje, ribu i nameštaj; nove frizure; i mnoge promene kvaliteta i balansa.

Sve to kaže, uprkos tome što je manja ispravka od 1.5, poboljšani alati za modifikovanje koji će biti dodati sa 1.6 će obezbediti da Stardew Valley nastavi da vidi novi sadržaj u godinama koje dolaze – bilo u zvaničnom svojstvu ili ne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version