PC

Star Wars Battlefront 3 je bio praktično završen pre nego što je otkazan, otkrio bivši developer

FOTO: EA

Prema rečima bivšeg developera, Star Wars Battlefront 3 je bio bliži da bude završen nego što su mnogi fanovi očekivali. Serijal Battlefront je rebootovan od strane DICE-a, i nažalost, serija je morala da se rano zaustavi, a Star Wars Battlefront 3 neće uskoro biti objavljen.

Star Wars Battlefront serijal je započet 2004. na PS2, Xbox-u i PC-u. On je predstavljao igru u prvom i trećem licu, omogućavajući igračima da odaberu željenu perspektivu igranja. Pored ove funkcije, igra omogućava igračima da učestvuju u legendarnim bitkama iz Star Wars franšize, a njen nastavak je uspeo da uradi isto uz dodavanje novih funkcija i poboljšanja iskustvu. Mnogo godina kasnije, Electronic Arts je objavio Star Wars Battlefront i njegov nastavak, ponovo pokrenuo serijal i ponovo pokrenuo ljubav prema Star Wars Battlefront. Nažalost, njegova treći unos takože nikada nije objavljen, a sada je deo otkazanih Star Wars igara koje nikada neće ugledati svetlost dana.

Prema rečima Majkla Barklija, glavnog dizajnera u Naughty Dog-u i bivšeg developera iza Star Wars Battlefront 3, igra je bila skoro gotova pre nego što je otkazana. Barkli je izjavio da je Star Wars Battlefront bio izuzetno blizu završetka i da je trebao biti neverovatan. Iako je Star Wars Battlefront 2 dobio negativne kritike na lansiranju, mnogi obožavaoci franšize su se i dalje nadali da će videti nastavak.

Nažalost, ovo je drugi put da fanovi Star Wars Battlefronta ne dobijaju treći deo serije. Prilikom lansiranja, moderni Star Wars Battlefront 2 bio je okružen kontroverzama u vezi sa njegovim agresivnim praksama monetizacije. Iako su developeri dodali tone besplatnog sadržaja i uspeli da vrate mnoge igrače u igru, nije bilo dovoljno jer je sve to uzelo maha za pravljenje Star Wars Battlefront 3.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top