Nintendo Switch

Herojska pucačina Paladins se gasi za Nintendo Switch

Posted on

FOTO: Hi-Rez

Prošle nedelje smo izvestili da je besplatna pucačina Rogue Company (od izdavača Hi-Rez) ugašena i uklonjena sa Nintendo Switch platforme zbog zastarelog procesora sistema i hardvera usmerenog na mobilne uređaje koji dovode do podstandardnih performansi. Nakon ove objave, Hi-Rez je sada potvrdio da će i herojska pucačina Paladins biti uklonjena sa Switch-a.

Objavljujući na svom blogu, dev tim Paladinsa je rekao „Pozdrav šampioni, posle mnogo diskusija i razmišljanja u našem timu, doneli smo tešku odluku da prekinemo podršku za Paladins na Nintendo Switch-u, a konačno ažuriranje koje dobija je Midnight Masquerade. Ovaj izbor nije napravljen lako ili bez brige, ali smo shvatili da performanse našeg Switch porta nisu bile u skladu sa našim standardima ili standardima zajednice i nismo bili u mogućnosti da pružimo podršku na nivou koji naša zajednica zaslužuje.”

Paladins na Nintendo Switch-u je danas uklonjen iz eShop-a, a igra i bilo koji DLC više nisu dostupni. Uz to, oni koji već poseduju naslov na Switch-u mogu da nastave da igraju do kraja juna, kada će konačno ažuriranje učiniti da se igra više ne može igrati.

Paladins na Switch-u u prošlosti je bio impresivan port na neki način – sa 60 FPS – iako vizuelni prikazi svakako nisu bili prijatni za oči. U mesecima i godinama nakon toga svako novo ažuriranje činilo je Switch port sve manje i manje stabilnim, pa iako bi vesti o njegovom uklanjanju mogle neke razočarati, čini se da je to na kraju ispravna odluka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version