Vesti

Kada izlazi PvE kampanja za Overwatch 2?

Posted on

Dok uživamo ili patimo u Overwatch 2 PvP-u, developeri iz Blizzarda vredno rade na njegovoj PvE kampanji, čiji se datum izlaska polako približava.

U junu 2022. godine imali smo priliku da ispratimo Overwatch 2 showcase koji je primarno bio fokusiran na njegov PvP segment, na koji smo već navikli iz originala. Međutim, Blizzard je tada otkrio i šta fanovi mogu da očekuju od obećane PvE kampanje. Mnogi igrači željno iščekuju ovaj režim igre otkako su se pojavili kratki PvE segmenti kao deo Overwatch Archives eventova. Kada će Overwatch 2 PvE zapravo izaći?

Blizzard je otkrio da bi PvE kampanja trebalo da izađe ”u nekom trenutku u 2023. godini”, tako da nismo dobili konkretan datum. Ako bismo morali da nagađamo, pretpostavljamo da će biti objavljen u oktobru, oko godinu dana nakon izlaska Overwatch 2 PvP-a. Vođa Overwatch 2 dev tima Erin Keler je u gorepomenutom showcase-u u junu 2022. godine istakao da je PvE kampanja i dalje u ”ranoj fazi razvoja”.

Jedinu konkretnu informaciju koju smo saznali o PvE kampanji jeste da će raditi po ”sistemu sezona”. I dalje nam nije poznato šta ovo tačno znači, ali verujemo da će Blizzard napraviti nekakav poseban roadmap i plan za ovaj segment igre u bliskoj budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required


Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version