PC

Blasphemous 2 izlazi ovog leta

Posted on

Blasphemous je metroidvania sa sidescrolling komponentom koja je započela svoj život kao Kickstarter projekat. Igra se na kraju pokazala uspešnom i komercijalno i kritički po objavljivanju 2019. godine. Tokom Gamescom-a 2021, objavljeno je da je nastavak Blasphemousa na putu. Posle godinu i po relativne tišine, Blasphemous 2 je sada dobio novi trejler – zajedno sa periodom izdavanja za leto 2023.

Najavljen kao deo najnovijeg Indie World Shovcase kompanije Nintendo, Blasphemous 2 “prati Pentienta dok se budi u nepoznatoj zemlji, raseljen sa svog poslednjeg počivališta i gurnut nazad u beskrajni ciklus života, smrti i vaskrsenja.

Na osnovu objavljenog trejlera, čini se da Blasphemous 2 preuzima sve što je funkcionisalo sa prvom igrom i proširuje je. “Pokajnik” sada može da rukuje višestrukim oružjem, sa platformom i borbom, uočavajući poboljšanja kroz novu mehaniku kretanja i povećanu ukupnu agresiju. Ipak, čini se da je svrsishodna borba u Souls-Like igri netaknuta.

Blasphemous je bio zabavan i izazovan naslov koji je bio usklađen sa svojom jedinstvenom i opresivnom estetikom. Nadamo se da će nastavak igre uspeti da popravi neke od frustrirajućih grešaka prve igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version