PC

Ovo je grafički najrealističnija igra do sada, developeri potvrdili da se ne radi o video snimku

FOTO: DRAMA

Fotorealizam u igrama je nešto o čemu mnogi od nas sanjaju od malena, još iz doba starih CRT monitora, a izgleda da je budućnost stigla sa jezivo realističnim naslovom zvanim Unrecord.

Develper Drama je upravo objavio prvi zvanični gejmplej trejler za njihov predstojeći Unreal Engine 5 body-cam FPS, Unrecord.

Unrecord je taktička pucačina u kojoj igrači mogu očekivati impresivno i narativno iskustvo. Igra će sadržati složene dijaloge, inovativnu mehaniku igranja, teške moralne dileme i jedinstven sistem pucanja.

U ovoj igri, igrači će morati da istraže nekoliko krivičnih slučajeva i da se suoče sa raznolikom postavom likova. Zaplet i prezentacija igre biće centralni za iskustvo igranja, a igrači mogu očekivati i brojne obrte zapleta.

Najveća karakteristika Unrecord-a je njegov pogled na kameru. Igra će ponuditi sistem slobodnog ciljanja sa autentičnim ADS-ima i neograničenim pokretima ruku.

Ono što je neverovatno u čitavoj ovoj priči je da je trejler ispod zapravo gejmplej trejler, a ne sinematik, što je dobar deo publike navelo da posumnjaju u legitimitet snimka gejmpleja. Međutim, predstavnik studija Drama, Aleksandar Spindler je u tvitu na ovom linku objavio takozvani noclip video u kojem se očigledno vidi da je igra unutar Unreal Engine programa. Pri kraju, developer preuzima kontrolu nad karakterom i kreće se kroz nivo što potvrđuje da će igra stvarno ovako izgledati.

Studio Drama je koristio napredne tehnologije koje Unreal Engine 5 nosi sa sobom kako bi kreirao hiperrealistična okruženja, poput fotogrametrije i konverzije pravih slika u 3D digitalne teksture. Tu je naravno i ray-tracing, uz ostale efekter koje smo videli sa prvim Unreal 5 demoom, za koji smo očekivali da će postati igriva realnost tek za nekoliko godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top