Vesti

Postal 2 – Update posle 20 godina

Posted on

Nakon 20 godina, developeri Postal 2 su odlučili da izbace novi update, poprave bug-ove i dodaju nove opcije. 

Postal 2 je objavljen pre 20 godina i tada, u to vreme se digla velika frka oko nasilnog sadržaja i zlostavljanja životinja. Toliko je eskaliralo da je Postal 2 u nekim igrama bio zabranjen privremeno, a u jako malom broju nije ni skinuta zabrana nikad. 

Ono što je bilo dobro kod ove igre i što se dopalo igračima jeste što nije stavljala ograničenja na zabavu, igrači su se mogli izraziti na koji god način žele – pa i tim preteranim nasiljem. Ovaj update koji je stigao će samo dodatno poboljšati to iskustvo i doživljaj. Možda i privuče nove igrače i publiku.

Iako ova igra nema veliki broj igrača na steam-u, oni će se veoma obradovati promenama koje su stigle. Igra je poboljšana, meni i podešavanja su unapređeni, dostupno je više mogućnosti kada je prilagođavanje u pitanju, a tu su i novi dodaci. 

Takođe, popravljene su greške koje su postojale i koje su smetale igračima i kvarile utisak. Pored toga, vraćena je količina krvi za efekte koja je bila na početku, prilikom izlaska igre, adodate su nove opcije koje će olakšati igračima i popraviti im korisničko iskustvo

Pored svih ovih poboljšanja, verujemo da će doći i do pojave novih igrača i ekspanzije ove igre, a pored Steam-a možete je igrati i na GOG.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version