Vesti

Sons of the Forest – Patch 04 donosi “Action Cam” dodatak

Posted on

Sons of the Forest je od 23. februara  dostupna za early access na Steamu. Njeni developeri, Endnight Games se trude da poboljšaju igru i unaprede njene sposobnosti.

Kako bi ova horor igra preživljavanja bila što bolja i ostavila što pozitivniji utisak na igrače, stigao je novi patch. On je tu da unapredi igru i uvede neke novine. Prethodni patch je impelentirao električni monocikl i mnoge druge stvari. Šta je novina u ovom četvrtom patch-u po redu?

Jedna od stvari koja je dodata jeste “Action Cam”, na kojoj možete pogledati video snimke koji vam otkrivaju prošlost. Za sad se na toj kameri nalazi jedan snimak, ali vremenom će se dodavati novi materijali. Takođe, možete da čuvate fajlove sa vašim nazivima. 

Ovaj patch je ispravio mnoge prethodne greške – kao na primer situacije kada protagonisti ne bude dobro ako stiska dugme prečice za oružje dok otvara vrata sa karticom. 

Veliki broj ovih grešaka i nepravilnosti je ispravljeno i s obzirom da je igra izašla pre manje od 2 meseca, četvrti patch za early access i je stvarno impresivno. Ovo su samo neke od izmena koje je doneo ovaj patch, a ukoliko želite da vidite sve, najbolje je da zaigrate Sons of the Forest.

Iako je tek u early access fazi, ova igra je naišla na pozitivne reakcije od strane igrača, a definitivno trud koji studio ulaže da ispravi greške na vreme i izbacuje nove patch-ove poboljšava taj utisak i impresije o samoj igri. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version