PlayStation 4

Sony ima 20. člana Playstation porodice – Firewalk Studios

Posted on

FOTO: Sony

Sony je kupio Firewalk Studios iz Vašingtona.

Developer, koji je bio deo nezavisne kompanije za igre ProbablyMonsters, već je radio u partnerstvu sa Playstation-om na još nenajavljenoj multiplejer franšizi, a sada će ga u potpunosti preuzeti proizvođač konzola.

“Studio deli našu strast za stvaranjem inspirativnih svetova zasnovanih na izuzetnoj igrivosti, i mi želimo da nastavimo da ulažemo u njihovu misiju“, rekao je šef Playstation Studios Hermen Hulst u izjavi.

“Uzbuđeni smo što će Firewalk doneti svoju tehničku i kreativnu ekspertizu u Playstation Studios kako bismo pomogli u razvoju našeg live-service modela i pružili nešto zaista posebno za igrače.“

„Inovativni pristup Firewalk-a povezanom pripovedanju i njegova posvećenost visokokvalitetnom gejmpleju nastavlja da prevazilazi naša očekivanja. Mislim da će fanovi biti veoma zadovoljni kada vide šta im Firewalk sprema.”

Studio, koji tek treba da objavi igru, osnovan je 2018. godine. “Pokrenuli smo Firewalk Studios 2018. sa ovom vrstom iskre u srcu naših igara“, rekao je šef studija Tony Hsu 2021. kada je objavljeno prvobitno partnerstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version