PC

The Division 2 dobija gomilu novog sadržaja, imamo nove detalje za Heartland i Resurgence

Posted on

Ubisoft je nedavno održao Division Day, poseban događaj na kojem su kratko zavirili u sve što će uskoro doći. Tim iza The Division 2 otkrio je svoj plan puta za 5. godinu i prvu sezonu: Broken Wings. Broken Wings predstavlja novi mod igranja pod nazivom Descent, koji je besplatan rogue-lite režim za do četiri igrača. Igranje kroz režim će omogućiti igračima da zarone dublje u tajne Black Tusk, The Division i više

Ostatak 5. godine će doneti više sezona, svaka sa svojim lovovima, događajima i ligama. Predstojeće sezone će predstaviti novi Incursion at the Meret Estate, povratak u Njujork i novi DLC za priču koji uključuje nove zone, glavne misije i strukturu završnice.

Naravno, Ubisoft je malo zavirio i u budućnost franšize izvan The Division 2.

Otkrili su tokom live strima da će Division Resurgence imati potpuno novu kampanju, sa pričom koja se fokusira na premošćivanje jaza između The Division 1 i 2. Ne samo to, već su takođe spomenuli da će igrači imati pristup novom oružju i gedžetima. Međutim, nisu precizirali šta je to tačno.

Takođe su najavili da će biti predstojeća faza beta testiranja ovog leta 2023. Zainteresovani igrači mogu da odu na zvaničnu veb stranicu da se prijave.

Prenos uživo je pripremio Developer Deep Dive za The Division Heartland. U njemu su govorili o priči igre, igri i još mnogo toga. Da rezimiramo, Heartland priča se vrti oko agenata Odeljenja koji pomažu kolegi agentu Mekenzi Ridu u pronalaženju njihovog odmetnutog komandanta Kilijana Tauera. U svojoj potrazi, oni takođe moraju da otkriju tajne malog grada Silver Creek.

Što se tiče gejmpleja, on je i dalje veoma sličan onom u prve dve Divizijske igre. Međutim, oni uvode elemente preživljavanja u igru, kao što je hidratacija. Oni takođe uvode roming područja u kojima je virus jači, pa je potrebna priprema pre ulaska.

Zainteresovani igrači se mogu prijaviti za predstojeći zatvoreni beta test na zvaničnom sajtu. Ako bude izabran, igrač će dobiti pet dodatnih pozivnica koje će podeliti svojim prijateljima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version