PC

Kreatori iza Marvel’s Avengers održavaju playtest za svoju narednu igru

Posted on

FOTO: Crystal Dynamics

Crystal Dynamics, developer iza Marvel’s Avengers i drugih igara poput nekoliko iz Tomb Raider serijala, šalje pozive igračima da ih zamoli da dođu i testiraju novu igru. Međutim, postoji jedna začkoljica – igrači još ne znaju šta je ta nova igra. Neki nagađaju da bi to moglo biti povezano sa potencijalnim oživljavanjem Legacy of Kain serijala koji godinama nije dobio novu igru, iako u ovom trenutku nema ničega što bi snažno ukazivalo na bilo koju franšizu se misli u pogledu toga šta bi ova nova igra mogla biti.

Vesti o ovom uglavnom tajnom testu su prvi put počele da se pojavljuju u sandučićima ljudi nakon što su oni koji su bili pretplaćeni na Crystal Dynamics komunikacije dobili poruke u kojima su ih pozivali na testiranje. Prema PCGamesN-u, ovi testovi će se održati između 3. i 12. maja, a igrači će imati pravo da učestvuju sve dok imaju veb kameru, mikrofon, PC ili Mac i Microsoft Teams.

Crystal Dynamics je potvrdio da u to vreme zaista postoji test za igru, ali su odbili da preciziraju čemu bi test za igru zapravo služio.

Zašto mislimo da je ovo potencijalno povezano sa Legacy of Kain dolazi iz činjenice da je Crystal Dynamics prošle godine poslao anketu u kojoj se meri interesovanje za upravo taj serijal. Poslednji deo vampirskih igara bio je Legacy of Kain: Defiance koji je izašao 2003. Square Enix je dugo držao prava na franšizu, ali ga nije koristio za izdavanje nijedne igre, a od 2022. godine je u vlasništvu Embracer Group.

Bilo je onih koji su rekli da su popunili anketu prošle godine, a zatim dobili poziv za ovaj neodređeni test za igru ove godine, iako samo popunjavanje ankete izgleda nije bio siguran način da se uđe u test. Za šta god da je ovaj test za igru, verovatno je pod nekom vrstom ugovora o poverljivosti s obzirom na tajnost oko njega.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version