Filmovi-Serije

Playstation Productions ima animirani film ili TV seriju u produkciji

Posted on

FOTO: Sony/Playstation

Playstation Productions ima niz različitih projekata u razvoju, uključujući najmanje jedan koji je animirani film ili TV serija, otkriveno je krajem prošle nedelje nedelje. Asad Kizilbash, šef Playtsation Productions, rekao je to nedavno u najnovijoj epizodi zvaničnog Playstation podkasta gde je govorio o tome kuda će Playstation Productions ići u budućnosti. Kizilbash nije ponudio detalje o tome koja će franšiza biti adaptirana u animirani projekat, tako da, iako još nemamo odgovor na to, već postoje glasine o tome šta bi ovaj projekat mogao biti.

Prva polovina „Epizode ​​454“ zvaničnog Playstation podkasta bio je intervju sa Kizilbashom usmeren na Playstation Productions i njene brojne projekte. Na široko pitanje šta Playstation Productions imala u produkciji, Kizilbash je rekao da postoji ukupno 10 projekata koji su u razvoju raspoređeni u različitim medijima, uključujući “malo animacije“.

“Imamo 10 projekata u različitim fazama razvoja što je zaista uzbudljivo. Film i televizija, takođe sa malo animacije“, rekao je Kizilbash.

Od tih 10 teasovanih projekata, za neke već znamo. Tu je Gran Turismo film koji dolazi u avgustu, kao i filmovi zasnovani na Days Gone, Gravity Rush i Ghost of Tsushima. Što se tiče TV serija, tu je Twisted Metal takođe predviđen za ovu godinu, kao i God of War u Amazonovoj izvedbi i Netflix serija zasnovana na svetu Horizon Zero Dawn. The Last of Us 2 sezona je takođe u pripremi, naravno.

Sony i Playstation Productions su poprilično zauzeti po pitanju prenosa svetova iz forme video igara u TV ili bioskopski format, kao što se može videti. Trenutno se ne zna šta bi ovaj animirani projekat mogao biti, ali svakako postoji sijaset gejming franšiza pod Sonijevim okriljem koje mogu biti prevedene u animirani film ili seriju, poput Ratchet & Clank, AstroBot ili Jax & Daxter. Ove franšize bi se najbolje uklopile u formi animacije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version