PC

Klif Blezinski moli Nexon da vrati pucačinu LawBreakers iz mrtvih

Posted on

Klif Blezinski je napustio industriju igara pre nekoliko godina, nakon što je morao da zatvori svoj studio, Boss Key Productions i njegovu prvu veliku igru, LawBreakers. LawBreakers je godinama uklonjen sa Steam-a i o njoj se retko govori ovih dana, međutim, CliffyB je nedavno saznao da Nexon sada poseduje franšizu, i nada se da će ih ubediti da je vrate.

LawBreakers je izašao 2017. godine, samo godinu dana nakon Overwatch, koji je u to vreme bio na vrhuncu popularnosti. Igra je naglašena kao ozbiljnija, i skill-based hero pucačina. Međutim, nije uspeo da privuče veliki deo baze igrača, sa samo 7,5 hiljada istovremenih igrača tokom meseca lansiranja.

Prema Klifu, Nexon sada poseduje prava na igru i nada se da će izdavač oživeti igru. Nedavno je takođe otkriveno da je druga igra Boss Key, Radical Heights, sada u vlasništvu Squanch Games, studija koji je nedavno stekao slavu sa High On Life. Radical Heights je bio poslednji pokušaj da se spasi Boss Key Productions, isporučujući Battle Royale gejmplej u skladu sa industrijskim trendovima u to vreme.

Ostaje da se vidi da li će se LawBreakers vratiti ili ne. Obzirom na to da igra zapravo nije postigla status kultnog klasika, Nexon možda neće videti mnogo poslovnog smisla u ulaganju u franšizu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version