Vesti

Korisnici Steama mogu sad besplatno da preuzmu ove 4 igre

Posted on

Igrači ponekad mogu pronaći besplatne igre na Steam-u i da ih dodaju u svoj katalog, a sada koristnici Steam-a na tu listu mogu dodati još 4 naslova potpuno besplatno. 

Ovaj put, Steam je za svoje korisnike pripremio iznenađenje koje čine 4 besplatne igre. To su: Snakedate, Antbassador, IndependAnt i Octodad: Student Edition. Ovo je česta situacija kada je u pitanju Steam. Nekad, te igre su besplatne samo na određeni vremenski period ili su besplatne za korisnike ukoliko ih dodaju u svoj nalog do određenog vremenskog roka. 

Nedavno su igrači imali mogućnost da ugrabe Desktop Dragons besplatno na ovoj platformi. Nažalost, ovo više ne važi, tako da, ko je uspeo da ugrabi ovu igru, uspeo je. A za ostale, imate ove četiri igre na raspolaganju. 

I to su u pitanju nova izdanja koja nam dolaze od strane Young Horses. Oni su navodno deo “Young Horses: Free Range initiative” i sve četiri igre su izašle 25.04.2023.

Još nije naznačeno da li ova ponuda važi samo za određeno vreme ili će one uvek biti besplatne, ali da biste bili sigurni, najbolje je da ih odmah preuzmete i isprobate. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version