Vesti

Pokemon GO golica maštu fanovima povodom važnog obaveštenja za PG 2023 FEST

Pokemon Go fest 2023

Niantic i Pokemon Company zajedno ostavljaju nagoveštaje povodom bitnog obaveštenja koje nam uskoro dolazi a vezano je za ovogodišnju ediciju Pokemon Go Fest-a. 

Ovaj godišnji live događaj koji se održava po lokacijama širom sveta je postao omiljeni za Pokemon Go fanove – a održavaju se i uživo događaji u Severnoj Americi, Evropi i Japanu. 

Prošle godine PG Fest se održao nakon 2 godine, usled otkazivanja zbog Covid-19 Pandemije. A sada je vreme da developeri otkriju šta su to spremili za ovogodišnje izdanje

Ovaj događaj se slavio prethodne godine tako što se održalo skupljanje pokemona uživo u 3 grada tokom leta. Prošle godine je Niantic otpočeo festival sa dvodnevnim događajem u Nemačkoj u Berlinu. Nakon toga, okupljanje se desilo u Seattle, Wašington, a poslednji grad na spisku je bio Sapporo u Japanu. 

S obzirom da se uskoro bliži leto, Niantin je krenuo da nam daje nagoveštaje i polako objavljuje polako kriptične najave za najnovije izdanje ovog FEST-a. 

Na tviteru je objavljen kriptičan video snimak koji nagoveštava objavu ovog festivala za ovu godinu, tačnije njegovih destinacija. 

Video uključe aerodrome dolaska i polaska koji se vezuju za gradove u kojima je prethodno održan ovaj fest u 2019. i 2022. godini. 

Mesta za 2023. godinu u kojima treba da pišu nazivi gradova su nejasni i do kraja snimka se nisu prikazali. Ali, verujemo da će ovo obaveštenje brzo stići

Šta vi mislite, gde će se održati ovaj PG FEST ove godine? Da li će biti novina u odnosu na prethodnu godinu? 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top