PC

Wild Hearts i Wo Long su ostvarili uspeh za izdavača

Posted on

FOTO: Koei Tecmo

Iako možda nije toliko popularan kao neki izdavači, Koei Tecmo je tokom godina prikupio respektabilnu kolekciju franšiza. Uprkos tome, oni se ne plaše da rizikuju na novim, a Wo Long: Fallen Dynasty i Wild Hearts su dva od najnovijih primera. Na sreću, obe igre su u očima Koei Tecmo-a ocenjene kao uspešne, cementirajući ove naslove kao potencijalne nove franšize za izdavača.

Kao što je analizirao industrijski analitičar MauroNL, Koei Tecmo je nedavno objavio svoj izveštaj o fiskalnoj zaradi za 2022. fiskalnu godinu, otkrivajući da je izdavač u celini zabeležio porast prihoda za 7,8% – ukupna ukupna neto dobit je pala za 12,5% na godišnjem nivou.

Nedavna izdanja izdavača su pokazala dobre rezultate, potvrđujući da su i Wo Long: Fallen Dynasty, i Monster Hunter insprisani naslov, imali “uspešna“ lansiranja – iako nisu objavljeni konkretni podaci o prodaji.

Koei Tecmo je ponudio neke dublje detalje o svojim drugim nedavnim naslovima, otkrivajući da je JRPG Atelier Ryza 3: Alchemist of the End & the Secret Key prodat u preko 290.000 kopija od objavljivanja 23. marta. Poređenja radi, prva igra Atelier Ryza uspela je da pređe u pola miliona primeraka tokom prve godine na tržištu, što znači da je ova treća igra na dobrom putu ka dugoročnom uspehu. Uvek je lepo videti da manje igre i izdavači rade dobro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version