Vesti

Disney Speedstorm: Kako da otključate takmičarski multiplejer

disney speedstorm

U Disney Speedstorm postoji više game modova i možda može u početku da bude konfuzno. Jedna od bitnijih opcija kada su u pitanje igre koje spadaju u trkački žanr jeste takmičarski multiplejer, ali, kada se igračima očita ova igra – mupltiplejer opcija je siva i ne može da se izabere

Da bi igrači mogli da igraju sa drugim igračima širom sveta, moraju prvo da otključaju ovu opciju igrajući druge game modove. 

Na početku ove igre, igrači mogu da pristupe Starter Circuit, Freeplay i Private Tracks opcijama igranja. Iako je zabavno igrati u Freeplay trkama sa prijateljima ili Private Tracks sa ostalim prijateljima online, to neće pomoći igračima da otključaju multiplejer mode. 

Kako bi otključali ovaj mode, oni moraju pravo da pobede Chapter 1 Node 3 Starter Circuit-a, koji se zove Tunnel Chase. Da bi igrali ovu misiju, igrači moraju da Mickey Mouse-a doguraju do bar drugog niova, a da bi prešli i taj nivo, moraju da završe bar jednu od 3 Race Goals. 

U ovom slučaju to znači da moraju da završe u top 3 ili da driftuju na bar jedan sekund. Bilo šta od ove dve stvari će omogućiti igračima da nastave dalje u naredni node igre koji otključava kompetetivni multiplejer.

Ukoliko igrate Disney Speedstorm, a niste znali kako da otključate multiplejer mode, nadamo se da ćete sad uspeti i da ćete uživati u novim mogućnostima koje će vam ova igra pružiti. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top