Vesti

Potvrđeni datumi za Pokemon GO FEST 2023

Posted on

Nakon prethodnih najava i ostavljanja kriptičnih poruka, Niantic je konačno dao zvanične informacije o održavanju Pokemon GO 2023 FEST-a. Iako ova igra ima mnogo događaja u toku godine, ovaj je ipak najzanimljiviji. 

Prošle godine je prvi put nakon 2019. održan ovaj događaj uživo, s obzirom da se 2020. i 2021. Niantic morao prilagoditi trenutnoj situaciji u svetu i zbog pandemije pretvoriti ovo “uživo” iskustvo u virtuelno.

Prošle godine ovaj fest se održao na 3 lokacije, u Nemačkoj, Vašingtonu i Japanu, a ove godine je situacija malo drugačija. 

Prvi događaj na ovom festu će početi 4. avgusta. On će se istovremeno održavati na 2 kraja sveta

Od 04. avgusta do 6. avgusta, u Engleskoj, tačnije Londonu, ali i u Japanu, gradu Osaka, održaće se trodnevni Pokemon GO Fest događaj koji će okupiti na hiljade i hiljade obožavaoce ove igre. 

Nakon toga sledi još jedan trodnevni događaj, ali ovaj put u jednom od najpopularnijih američkih gradova – u Njujorku. On počinje 18. i trajaće do 20. avgusta. 

Ove godine Pokemon GO Fest 2023 će trajati duže i održavaće se istovremeno na 2 lokacije, ali ni to nije sve. Entuzijaste za Pokemon GO igru očekuje još jedno iznenađenje, a to je Globalni događaj. On će se trajati od 26. do 27. avgusta. 

Trenutno nema mnogo informacija o tome šta nas sve može očekivati na ovoj manifestaciji, ali ako je suditi po prošlogodišnjem događaju, igrači će i više nego biti zadovoljni. Ostaje nam samo da čekamo avgust pa da vidimo šta je Niantic pripremio. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version