Vesti

Stiže nam novi World Of Warcraft Patch 10.1.

world of warcraft novi patch

Za svega nekoliko nedelja, stiže nam Embers of Neltharion, novi patch za World of Warcraft. Blizzard je tom prilikom pripremio dropove za Twitch. 

Twitch dropovi služe da igra dobije veću preglednost na Twitchu nagrađivanjem igrača za uključivanje na premijere trejlera, najava i novih vesti. Ovu praksu i trend su preuzele mnoge kompanije. 

Blizzardu se posebno dopala ova praksa, jer je i prethodno praktikovao twitch dropove za Overwatch 2 i World of Warcraft.

Mnoge, eksluzivne WoW TCG su bile deo Twitch dropa, koje su se prethodno gledale kao luskuz među igračima. 

Ovaj put, World of Warcratf igrači mogu očekivati da će osvojiti Ethereal Portal tako što će se uključiti na bar 4 sata na bilo koji Dragonflight sadržaj na bilo kom Twitch kanalu od 2. do 9. maja. 

A još vrednija nagrada jeste Blazing Hippogryph, koji igrači mogu dobiti prilikom sledeće Twitch drop faze, koja počinje 10. maja i traje sve do 17. Ono što morate znati jeste da nagrade možete preuzeti nedelju dana nakon što su osvojene – u suprotnom nestaju i ostajete bez njih.

S obzirom da nam Embers of Neltharion patch stiže 2. maja, a druga sezona Dragonflight-a kreće 9. maja, ovi Twitch dropovi koje je najavio Blizzard su se savršeno uskladili sa novinama koje stižu uz 10.1. Patch

Jedna od njih jeste da stiže rasprostranjena zona u Zaralek Cavern, direktno ispod Dragon Isles. 

Da li se ste nestrpljivi da vidite šta se to još nalazi u ovom novom Patchu? On veoma brzo stiže, tako da, budite strpljivi još samo nekoliko dana. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top