Vesti

Cena Twitch pretplate skočila za do 43% u preko 30 država

Nekada dominantna platforma za live streaming, Twitch je nekako pao u senci u mislima i kreatora sadržaja i gledalaca – sa vlasnikom Amazonom koji je smanjio prihode; prekinuo svoje usluge u određenim zemljama; otpustio preko 500 zaposlenih i još mnogo toga. Dodajući na gomilu loših vesti, platforma planira da poveća cenu svoje Tier 1 pretplate u više od 30 zemalja.

Najavu su napravili preko Twitter-a, na zvaničnoj stranici Twitch Support-a: “Počevši od 11. jula, povećavamo cene pretplate i poklona na webu u preko 30 regiona: Novi Zeland, SAD i više zemalja u Evropi.”

Objašnjavajući ovu odluku (donekle), kompanija je izjavila da “Povećavamo cene pretplate u preko 30 zemalja kako bismo povećali prihode našim streamerima i pomogli da streaming postane održiviji. Streameri će nastaviti da primaju isti neto deo prihoda od pretplata i poklon pretplata, tako da ovo povećanje cena omogućava im da primaju više po pretplati. Povećani prihod po pretplati koji Twitch prima pomaže nam da održavamo i gradimo dugoročnu budućnost streaminga.”

Pun spisak pogođenih regiona može se naći OVDE, ali neke od pogođenih zemalja uključuju:

  • Australija (7.99 to 8.99 AUD)
  • Brazil (7.9 to 9.9 BRL)
  • Nemačka (3.99 to 4.99 EUR)
  • Irska (3.99 to 4.99 EUR)
  • Meksiko (48 to 60 MXN)
  • Slovačka (3.49 to 4.99 EUR) – 43% povećanje
  • Švedska(42.99 to 55.99 SWK)
  • USA ($4.99 to $5.99 USD)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top