Vesti

Nova Steam beta dodala nove korisne alate za gejmere 

Posted on

Steam, naravno, ima za cilj da bude prvi izbor igrača kada je u pitanju igranje video igara na računaru. Zbog toga se stalno unapređuje i dodaje  nove prednosti i mogućnosti na svoju listu specifikacija. Ovaj put su u pitanju nove mogućnosti koje stižu kroz novu betu. 

U ovoj novoj Steam beta verziji imate nove opcije kao što su zapisavanje beleški i gledanje video snimaka dok igrate igru. 

Za većinu ljudi, računar je najbolje “mesto” za igranje video igara, pogotovo zbog mogućnosti kada je u pitanje instaliranje dodatnih i novih hardwera. To znači da vrlo često i igre najbolje ipak izgledaju na računaru. 

Dok Epic Games Store nudi besplatne igre, a Humble Bundle dozvoljava kupovinu po prilagođenoj ceni, Steam je ipak mesto na kom je sve počelo. Od 2003. ova PC prodavnica je temeljac digitalnih video igara i drži tu poziciju već 20 godina.  

Kao što smo spomenuli, ova nova beta nudi igračima hvatanje beleški sa rich text formatiranjem, ali takođe i mogućnost njihovog korišćenja u offline modu. Ali, ono što je još zanimljivije jeste mogućnost postavljanja drugog prozora preko Steam-a, uključujući i prozor veb pretraživača. 

To znači da svi igrači koji su dobili ovaj beta update sad mogu da gledaju na primer filmove preko Netflixa ili drugog striming servisa dok igraju igru. Stream ide korak uz korak uz ostale, nove platforme koje su se pojavile kasnije i pokušavaju da zauzmu prvo mesto među favoritima igrača. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version