PC

Sledeća igra studija Tango Gameworks će imati multiplejer

FOTO: Play!

Još od objavljivanja svoje prve igre 2014. godine, Tango Gameworks je poznat po razvoju napetih horor horor naslova iz trećeg lica. Ipak, u poslednjih nekoliko godina tim je raširio svoja krila, stvarajući otvoreni svet akcionih horor pucačina iz prvog lica (Ghostwire Tokyo) i nedavno komičnu ritmičku igru u trećem licu (Hi-Fi RUSH). Čini se da se eksperimentisanje studija nastavlja jer izgleda da sledeća Tango igra uključuje neki oblik multiplayera.

Kako je otkrio Tech4Gamers, Tango Gameworks je nedavno objavio spisak poslova za dizajnera okruženja, u kojem jedna od potrebnih veština navodi “iskustvo u razvoju igara za više igrača“.

S obzirom da nijedan od drugih naslova Tango Gameworks-a ne uključuje multiplejer u bilo kom svojstvu, zanimljivo je videti kako tim svoju sledeću igru vodi u novom pravcu. Kao što je pomenuto, nakon objavljivanja The Evil Within 2 2017. godine, Tango Gameworks je doživeo promenu u svom mentalitetu, a studio radi na velikom broju naslova u veoma različitim žanrovima.

Iako ovaj najnoviji spisak poslova ne dokazuje da će sledeća Tango igra biti naslov za više igrača, sugeriše da će igra imati novi pravac za studio.

Biće zanimljivo videti da li su ovi multiplejer elementi za jRPG o kome se priča – ili je to za manje poznati drugi naslov studija za koji se takođe kaže da je u razvoju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top