PC

Redfall sistemski zahtevi su poprilično visoki

FOTO: Arkane

Samo nedelju dana deli nas od lansiranja sledeće igre Arkane Studios-a, Redfall. Kooperativna pucačina o vampirima će se pojaviti i na Xbox i PC platformama, a sada kada predstoji dan lansiranja, Bethesda je detaljno predstavila sistemske zahteve igre za PC.

Sistemski zahtevi su na višoj strani, što je za očekivati jer počinjemo da vidimo sve više igara objavljenih samo za konzole nove generacije i ostavljajući iza sebe hardver poslednje generacije. Minimum nije previše loš i trebalo bi da ga postigne većina onih koji su napravili računar za igre u poslednjih pet godina, ali preporučeni i Ultra zahtevi zahtevaju novije, naprednije sisteme.

Ovo nije jedina igra koja je nedavno dobila visoke sistemska zahteve, jer će i Electronic Artsov predstojeći magijski FPS takođe tražiti jak računar za igranje.

Trebaće vam najmanje 64-bitni Windows 10 da biste pokrenuli igru ili Microsoftov noviji Windows 11 operativni sistem. Igra će takođe zauzeti 100 GB prostora za skladištenje i preporučuje se SSD. Nažalost, Redfall PC sistemski zahtevi nam ne daju detalje o tome na koju rezoluciju ili FPS cilja svaka od ovih tačaka specifikacija.

Ako ste nedavno pročitali našu vest da Redfall neće imati režim performansi od 60 FPS na konzolama Xbox Series X/S pri lansiranju, onda visoki sistemski zahtevi za računare verovatno nisu iznenađenje. Zanimljivo je da su preporučeni zahtevi nešto veći nego što smo videli za Deathloop, Arkane-ovo prethodno izdanje. Poređenja radi, Deathloop-ov preporučeni GPU bio je RTX 2060.

U nastavku možete pronaći kompletne PC sistemske zahteve za Redfall:

Minimum:

  • Procesor: Intel Core i5-8400 ili AMD Ryzen 5 1600
  • Grafička kartica: AMD Radeon RX 580 ili Nvidia GeForce GTX 1070
  • RAM: 16GB

Preporučeni:

  • Procesor: Intel Core i7-9700K ili AMD Ryzen 7 2700X
  • Grafička kartica: AMD Radeon RX 5700 ili Nvidia GeForce RTX 2080
  • RAM: 16GB

Ultra:

  • Procesor: Intel Core i7-9500K ili AMD Ryzen 7 2700X
  • Grafička kartica: AMD Radeon RX 6800 XT ili Nvidia GeForce RTX 3080
  • RAM: 32GB

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top