PC

High on Life premašio 7,5 miliona igrača

Posted on

Poslednjih godina videli smo čitav niz potpuno novih franšiza kako napreduju ka uspehu, kojima nije potreban keš već poznate franšize ili serijala da bi se prodali milioni kopija. Jedna od najunikatnijih novih franšiza iz 2022. godine bila je komična pucačina iz prvog lica High on Life. Samo 4 meseca nakon lansiranja, igra je već premašila 7,5 miliona igrača.

Objavljujući na Twiteru, zvanični nalog High on Life je otkrio “High on Life > 7,5 miliona jedinstvenih igrača. Igrajte najveće @XboxGamePass lansiranje 2022. godine sada na @Xbox-u i PC-u!”

Kao što je pomenuto u najavi, High on Life je postao dostupan prvog dana kao Xbox Game Pass naslov, što znači da 7,5 miliona igrača ni na koji način nije jednako 7,5 miliona prodatih kopija. Uprkos tome, njen uspeh je primetan – posebno po tome koliko je igra konceptualno izvanredna.

Iako je igra donekle okaljana zbog teške povezanosti sa Džastinom Rojlandom, High on Life ostaje “veoma“ dobra zabava, pa je za one koji tek treba da isprobaju igru sada dobro vreme za to.

Pošto se igra pokazala uspešnom, biće zanimljivo videti da li će High on Life dobiti bilo koji oblik DLC-a – ili možda čak i nastavak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version