PC

Sony potvrdio da donosi još Playstation igara na PC!

Posted on

FOTO: Sony/Playstation

Sony je imao mnogo dobrih vesti za investitore tokom svog nedavnog poziva o zaradi, sa planovima da ove godine proda rekordan broj PS5 konzola. Poziv za zaradu je takođe imao dobre vesti za PC igrače, jer Sony planira da na platformu donese još Playstation igara.

Primetili smo da nekoliko nedavnih Playstation igara nije imalo velika lansiranja na PC-u, uključujući Uncharted: Legacy of Thieves Collection i Returnal. Međutim, sveukupno gledano, Playstation-ova nova PC divizija radi dobro i kao rezultat toga, kompanija je potvrdila da planira da nastavi “sa izdavanjem novih naslova za PC“.

Do sada su igre kao što su Sackboy, Spider-Man, Horizon Zero Dawn, God of War, Uncharted 4 i Returnal stigle na PC. Glasine su dugo tvrdile da će Ghost of Tsushima u nekom trenutku takođe krenuti na put ka PC platformi.

Ne znamo koju igru će Sony sledeću doneti na PC, niti da li će to biti stariji PS4 naslov ili nešto iz PS5 generacije. Uz to, prethodne glasine su tvrdile da bi Ratchet & Clank: A Rift Through Time mogao doći. Što se tiče nastavaka kao što su Spider-Man 2, God of War: Ragnarok i Horizon Forbidden West, verovatno će proći još nekoliko godina pre nego što počnemo da vidimo da bilo šta od njih dolazi na PC.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version