PlayStation 5

Sony proširuje raspon prodaje PSVR2 uređaja

Posted on

FOTO: Sony

Sonijev Playstation VR2 lansiran je krajem februara uz velike pohvale, a mnogi ga smatraju najboljim dostupnim headsetom za virtuelnu realnost. Nažalost, uređaj je imao prilično spor početak, a procurela informacija je izvestila da je Sony umanjio proizvodnju hardvera za 20%. Međutim, do sada se PSVR2 mogao kupiti samo preko Sonijeve Playstation Direct veb lokacije. Konačno, on će uskoro biti dostupan kod prodavaca.

Objavljujući na Twitteru, zvanična Playstation stranica je rekla „Playstation VR2 će uskoro biti na zalihama kod lokalnih prodavaca, pored http://direct.plaistation.com. Proverite dostupnost kod lokalnog prodavca.”

Kada idemo kod drugih prodavaca, možemo videti da će Playstation VR2 početi da se isporučuje od 12. maja, označavajući taj dan kao svojevrsno drugo lansiranje ovog uređaja.

Kao što je pomenuto, činilo se da su rane brojke za PSVR2 bile pomalo mlake. Uz to, s obzirom da se uređaj do sada mogao kupiti samo na mreži i direktno od samog Sonija, sigurno je pretpostaviti da će se headset uskoro naći u mnogo više domova zahvaljujući ovom predstojećem širem izdanju.

Na mnogo načina, početno izdanje PSVR2 u februaru deluje pomalo kao lagano lansiranje proizvoda, a predstojeće maloprodajno izdanje predstavlja pravi početak života. Kao takvo, biće veoma zanimljivo videti da li će prodaja PSVR2 početi da raste od sledećeg meseca nadalje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version