PC

Microsoft objavio pun raspored za letnji Xbox Games Showcase

Posted on

FOTO: Xbox

Microsoft je već najavio da će u junu održati svoju uobičajenu letnju prezentaciju igara, dodajući da će Starfield dobiti svoju specijalnu emisiju nakon glavnog događaja. Sada je Xbox tim predstavio svoj puni raspored, a Xbox Games Showcase će se održati 11. juna, nakon čega sledi Starfield Direct. Zatim, 13. juna, Xbox tim će ponovo uključiti uživo za Xbox Games Showcase Extended.

Xbox Games Showcase biće emitovan 11. juna u 10:00 po pacifičkom vremenu ili za nas, 19 časova. Prezentacija bi trebalo da traje oko dva sata. Odmah nakon nje, Bethesda Game Studios će se uključiti uživo sa Starfield Direct, dajući nam dubinski uron u Bethesdin predstojeći Sci-Fi RPG, koji bi trebalo da bude zvanično objavljen u septembru.

Kao što je slučaj svake godine, možemo očekivati kombinaciju novih najava igara i ažuriranja za ranije najavljene naslove. Microsoft obično čuva najveće najave za svoj letnji šou, tako da je ovde najverovatnije da ćemo videti ažuriranja za ekskluzivne verzije kao što su Awoved ili Hellblade 2. Microsoft nagoveštava “nova iznenađenja i prve prikaze“ iz internih studija i “mnogih kreativnih partnera širom sveta”.

Xbox Games Showcase Extended stream će biti pušten uživo 13. juna u 19 časova. Extended showcase će sadržati intervjue sa developerima koji rade na novim i predstojećim igrama za Xbox, baš kao što smo videli prošle godine.

S obzirom da Activision Blizzard akvizicija neće biti gotovado trenutka kada se ova izložba pojavi, ne očekujte da ćete videti mnogo sa te strane stvari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version