Vesti

Ganondorf-ov dizajn u Zelda: Tears of kingdom nam sugeriše na povratak u prošlost

Zelda

Nakon što smo videli Ganodorfov oficijalni “artwork” za “The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, vidimo da njegov dizajn ukazuje na veoma dobro poznatu staru priču (backstory).

Kako se “The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom” bliži oficijalnom izlasku, Nintendo sve više nastupa sa marketingom i otkrivanjem novih oficijalnih artworkova, a za Ganodorfa izgleda da ciljaju na oživljenu originalnu priču o Zeldinom glavnom zlikovcu. 

Kao što je Linkov  “backstory” varirao od momka bez vile u “Ocarina of time” do kovačevog unuka u “The Minish Cap” tako su i Ganodorfovi početci. Ganodorf je izgleda preuzeo pozornicu u “Tears of the Kingdom” i njegov novi dizajn ukazuje na već poznat “backstory” koji bi mogao biti veoma značajan za celi zaplet igre.

Uobičajeno, osim ako poreklo nekog lika nije bilo bitno, “Zelda” se nije previše trudila da objašnjava odakle su ti likovi došli. Na primer, čak i Linkov “backstory” za “Breath of the wild” je kratak i nije preterano specifičan, sa pojedinim flešbekovima koji ukazuju da je bio vitez u Hylijanskoj gardi postavljen kao lični zaštitnik princeze Zelde

U istoj igri, Ganonovo poreklo takođe nije bilo preterano istraženo i ostalo je velika misterija. Kako god, izgleda da će Ganodorfovo poreklo i to kako je zakopan ispod Hyrule biti fokus “Tears of the Kingdoma”.

Upravo u “Ocarina of Time”, igrači su imali priliku da bolje upoznaju Ganondorfa, da se upoznaju sa njegovom istorijom i  da saznaju legendu o retkom, muškom Gerudu koji će se roditi nakon sto godina – Ganondorfu. Ali, više ćete u ovoj igri videti. 

Izgleda da će “Tears of the Kingdom” biti nova Zelda igra koja će se vratiti na originalnu priču. Vidimo da je Ganondorfov oficijalni artwork jako povezan sa Gerudovim dizajnim za Zelda: Breath of the Wild’s. 

Ova igra nam stiže 12. maja na Nintendo, pa ćemo sve detalje, priče i celokupno iskustvo u novom Zelda ostvarenju moći veoma brzo videti i saznati. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top