Filmovi-Serije

Zelda film se poredi sa Studio Ghibli delima

Nakon ogromnog uspeha filma Super Mario Bros, nije bilo iznenađenje videti da je Zelda adaptacija odobrena ubrzo nakon toga. Iako je live-action projekat, režiser filma je svoje ambicije za film uporedio sa radovima cenjenog Studio Ghibli, nazivajući ga “live-action Miyazaki.”

U intervjuu koji je sproveo Entertainment Weekly, režiser predstojeće Zelda adaptacije – Wes Ball – govorio je o tome šta se nada da će postići sa filmom, nazivajući ga “ovim neverovatnim fantasy-avanturističkim filmom koji nije kao Gospodar prstenova, to je svoja stvar. Uvek sam govorio, voleo bih da vidim live-action Miyazaki. To čudo i šarm koji on donosi stvarima, voleo bih da vidim nešto takvo.”

Razgovarajući dalje o filmu, Ball je nastavio, “Biće fantastično. Moj ceo život je vodio do ovog trenutka. Odrastao sam na Zeldi i to je najvažnija imovina, mislim, koja je neiskorišćena franšiza, ako hoćete. Tako da se zaista trudimo da uradimo nešto. Ne pokušavamo to da uradimo samo zato što možemo. Želimo da napravimo nešto zaista posebno.”

Vredi napomenuti da je adaptacija još uvek u vrlo ranoj fazi, sa režiserom koji je trenutno uključen u predstojeći Kingdom of the Planet of the Apes. Kada se to završi, plan je “da se malo odmorimo na trenutak, a zatim se bacimo na [Zeldu] i nadamo se da ćemo fanovima dati ono što se nadaju, i takođe pozvati nove ljude.”

S obzirom na to koliko je uspešan bio animirani Mario film, pomalo je iznenađujuće videti da se za Zeldu odlučuju za live action adaptaciju. Biće zanimljivo videti kako će to biti konačno prevedeno – i da li će Link zapravo govoriti u filmu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu.

Pretplatite se na Play! Newsletter

* indicates required
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top