Vesti

Stiže nam otvorena beta za Street Fighter 6

Posted on

Za mesec dana nam stiže nova dugo očekivana Capcom igra – Street Fighter 6. A stigla je i najava i potvrda na će uskoro biti dostupna open beta kako bi igrači mogli isprobati svoje veštine pre samog zvaničnog lansiranja ove igre. 

Pre ove open bete, bile su puštene dve zatvorene bete na osnovu kojih je Capcom video utiske igrača i izvršio izmene funkcionalnosti koje nisu baš funkcionisale kako treba. 

Nadajmo se da će ova igra naići da pozitivnije reakcije nego što je to bio slučaj sa Street Figher 5. A Capcom je nedavno objavio besplatnu single-player demo verziju Street Figher 6 za PS4 i PS5 da vide kako se igračima dopada igra, kakve su kontrole i šta sve može da se unapredi. 

Na osnovu grafike, novih opcija prilagođavanja i novih mogućnosti, možemo reći da će ovaj nastavak itekako biti popularniji od svog prethodnika. 

Veoma brzo, još igrača će moći da se oproba u ovoj igri, jer 19. maja počinje otvorena beta, a završava se 22. maja. Biće zainteresovanim igračima na raspolaganju 72 sata. A kako bi mogli iskoristiti što više vremena u igri, već 16. maja će se moći preuzeti. 

Ona će biti dostupna za PS5, Xbox i Steam, dok će igrači PS4 morati ipak sačekati izlazak igre. Što i nije tako strašno, jer igra ipak izlazi 2. juna. 

Da li ćete vi biti deo open bete za Street Fighter 6?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version