Vesti

12-14 maj je značajan vikend za gejming zajednicu

Posted on

Ovaj vikend će biti jako zanimljiv za gejmere koji čekaju dve igre koje spadaju u najviše očekivane naslove ove godine. Za vikend, 12. maja nam stiže The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, ali i Diablo 4 pušta svoju poslednju betu. Ova beta će omogućiti igračima da zaigraju Diablo 4 poslednji put pre zvaničnog izlaska igre sledećeg meseca. 

Izlazak nastavka Zelda: Breath of the Wild i Diablo 4 beta će napraviti sukob želja kod igrača koji isčekuju obe ove igre. Moraće da biraju kako će provesti vikend, s obzirom da će Diablo 4 biti dostupan samo od 12-14 maja. A istovremeno, novi deo Zelda franšize je dugo očekivan i zasigurno će želeti da odmah isprobaju ovu igru. 

Iako ovo nije prva prilika za igrače da igraju Diablo 4, s obzirom da su bile već 2 bete, ovo je poslednja prilika da osete pravo iskustvo ove igre koje će moći iskusiti kada ona izađe uskoro. Nažalost, datumi su se preklopili i neki igrači će morati doneti tešku odluku. Da li čekati izlazak Diablo 4 ili sačekati da prođe beta pa uživati u novoj Zelda avanturi.

Naravno, postoji i mogućnost da ovaj vikend provedu uz obe igre, ali pažnja će im biti raštrkana na dve strane.

Ono što je još otežavajuće za igrače jeste što će tokom ove bete moći ostvariti određene nagrade koje će im se kasnije preneti kada igra zvanično izlađe. Ovo će itekako stvoriti pritisak kod igrača. 

Ali jedno je sigurno – 12-14. maj će biti jedan bitan vikend za gejming zajednicu. Koju god opciju da izaberete, zasigurno ćete uživati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version