Vesti

Kad stiže novi Call of Duty?

Posted on

Call of Duty 2023 igra će možda biti najavljena 1. avgusta – ako su najnovije glasine koje kruže istinite. Uglavnom u ovo doba godine se pojave glasine vezane za ovu igru, a ni ova godina nije izuzetak kada su one u pitanju. 

Bilo je vesti da će Activision ove godine preskočiti izbacivanje nove Call of Duty igre. Kad bi se to sesilo, to bi bio prvi put od 2005. godine da se ne pojavi moca Call of Duty igra na tržištu. Ali, Activison je negirao te navode i sad su očekivanja da stiže nova igra ove franšize. Zvanične detalje još uvek nemamo, ali, na osnovu glasina imamo datum koji će biri značajan za ove vesti. 

Na osnovu izjava Toma Hendersona iz Insider Gaming, novi deo ove franšize će biti otkriven prvog dana avgusta. A vesti koje stižu od Toma su uglavnom bile tačne.

Novi deo će biti otkriven kroz event u igri, kao što je to postalo trend još od kad je pre nekoliko godina izašao Call of Duty: Black Ops Cold War deom 

Ovakve vesti se trebaju uvek držati sa zadrškom, iako se Henderson pokazao kao neko od poverenja kada su novine vezane za Call of Duty u pitanju. 

Ostaje nam da čekamo da vidimo i čujemo kad nam izlazi Call of Duty 2023. Ono što je bitno je da ova igra stiže. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version