Vesti

Da li će The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom biti najbolje ocenjena igra svih vremena?

Posted on

Stigli su prve recenzije za igru The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom i trenutno, ovo je najbolje ocenje video igra ikad napravljena. 

The Zelda franšiza već dugo dominira na listama najbolje ocenjenih video igara, pogotovo sa Ocarina of Time koja je i dalje prema sajtu Metacritic najbolje ocenjena video igra. 

S obzirom na konstantan kvalitet i odličan kontinuitet ove franšize, sasvim je normalno što su svi očekivali da Tears of the Kingdom nastavi sa ovom tradicijom. Pre svega, on je direktan nastavak Breath of the Wild – a to je 14. po redu najbolje ocenjena igra na Metacritic sajtu. 

Još ćemo videti vremenom na kom mestu  će The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom završiti, ali sudeći po ovim prvim utiscima i recenzijama, definitivno će biti među prvih 20 najbolje ocenjenih video igara svih vremena.

Trenutno, ova igra ima rejting 97/100, a 100% kritičara je preporučuje igračima. Sigurno da će se uskoro ova brojka promeniti, ali ne verujemo da će doći do nekog značajnog pada ili porasta. Svakako, ona će biti jedna od najbolje ocenjenih igara svih vremena, ali i za ovu 2023. godinu. 

Ova igra će tek da oseti uspeh, jer kritičarima se dopada, ali će igrači dodatno povećati iskustvi i preneti svoje impresije i privući druge igrače koji će se možda tek sa ovom igrom upoznati sa ovom frašizom.

Ostajemo nam samo da pratimo kako će teći dalje situacija i da li će novo izdanje Zelda franšize ostati na istom mestu ili doživeti značajne promene?

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version