Vesti

GTA NoPixel server primoran da menja menadžment

Posted on

The NoPixel server, jedna od najpopularnijih servera u Grand Theft Auto Online gejming zajednici, je nedavno doživeo promene – u pitanju je promena menadžmenta. Ova promena je usledila nakon niza kontraverzi. 

Ovaj server, koji je poznat po strogim pravilima igre, je dobio značajne sledbenike prethodnih godina, koji uživaju da “zauzmu” razne uloge i uplove u virtuelni svet kriminala, klanova i intrige. 

Međutim, prethodnih nekoliko meseci, ovaj server je naišao na značajne kontraverze i proispitivanja od strane zajednice o svom načinu rada i menadžmenu ovog servera. Na primer, početkom ovog meseca, čuveni Grand Theft Auto RP Twitch strimer Penta je napustio NoPixel server i nakon napuštanja izneo ozbiljne optužbe protiv Koil-a koji je vlasnik ovog servera. 

Penta je izjavio da Koil funkcioniše po neprihvatljivim, duplim standardima i da kažnjava igrače zbog ponašanja za koje on lično nikad nije odgovarao. Takođe je i kritikovao menadžment servera zbog umanjivanja i degradiranja značaja i ozbiljnosti navoda protiv banovanog NoPixel igrača i strimera RatedEpicz.

Sad nakon toga, bivši menadžer Koil je izjavio da će se Buddha, koji je deo NoPixel zajednice već godinama, pridružiti menadžmentu i pokušati da stvari preokrene u jednom zdravom pravcu. On je ovu vest i svoj entuzijazam za ovu zajednicu podelio na discord-u. On je rekao da će i dalje biti uključen u aktivnosti servera i striminga, ali će se više fokusirati na neke druge stvari. 

Videćemo da li će ova promena dobro uticati na server ili će ova zajednica doživeti sunovrat usled nezadovoljstva članova zajednice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version