Vesti

Kick, Twitchov rival najavio događaj koji podseća na TwitchCon

Posted on

Kick, nova striming platforma u usponu uspešno drža kavez Twitchu. A u poslednje vreme, jedna vest je odjeknula i privukla pažnju. Kick je najavio događaj koji veoma podseća na TwitchCon. Gejmerski događaj u organizaciji Twitch-a. 

Kick je na svom tviter profilu objavio zanimljiv i intrigantan poster koji najavljuje ovaj događaj.

Na osnovu slike možemo videti naziv dođaja i mesto održavanja. Događaj će se zvati KickCon, dok će mesto biti u Las Vegasu, Nevadi. A to je isto mesto na kom se održava TwitchCon, samo što će on biti u oktobru ove godine. 

Na posteru piše da će datum biti objavljen. Kick je na ovaj način privukao pažnju na sebe. Svi unutar gejming zajednice imaju svoje teorije o tome kad će KickCon da se održi. Mnogi čak smatraju da će se održati istog vikenda kad i TwitchCon. Ovaj potez bi verovatno bio previše. 

Na TwitchConu se okupljaju Twitch korisnici iz celog sveta. Idealan za upoznavanje ljudi sa istim interesovanjima, komunikacija sa njima, razgovor sa svojim omiljen strimerima, ali i za učenje i usvajanje novih znjanja. 

Da li KickCon može da utiče na posećenost TwitchCona? Da li može da se desi da zainteresovanost za njim otpadne? S obzirom da je jedan deo igrača već zamenio Twitch sa Kick-om

Iako je Kick prisutan samo nekoliko meseci, on ulaže velike napore u to da postane striming gigant kao što je Twitch. A ukoliko nastave ovako, postoje šanse da se to i desi.

Da li mi mislite da će Kick uspeti da skine Twitch-a sa prvog mesta za striming? 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i pridružite se našoj Discord grupi za sve vesti o gejmingu

Comments

Najpopularnije vesti nedelje

Exit mobile version